W. Sluiter


Wilbert Sluiter 


Annette Boulogne 

Afspraken: 015 - 270 68 15, optie 2
Spoedlijn: 015 - 369 86 48 (8-17 uur) / of algemeen nummer optie 1
Receptenlijn: 015 - 270 68 40
SMASH: 070 - 346 96 69 

Bereikbaarheid:
Telefonisch:
8.00 - 12.30 uur, 14.00 - 17.00uur

Houdt u bij algemene vragen of afspraken voor de langere termijn alstublieft rekening met de grotere telefonische drukte in het eerste uur en op maandagmorgen.

Balie:
Zelfde openingstijden. U kunt aan de balie ook een afspraak maken gedurende deze tijden.

Liszcode 023072
KvK 27377543
Rabo 387138846

Huisartsenpraktijk Sluiter

Wilbert Sluiter
Mijn naam is Wilbert Sluiter en ik ben huisarts in Ypenburg sinds 2001. Sommigen zullen zich mijn startlocatie, het noodgebouw aan de Laan van Hoornwijck, nog wel herinneren, waar ik een spreekkamer van 3,5 bij 3 meter had zonder ramen. Na de noodreef in de portocabins aan de overkant hebben we nu gelukkig een prachtig gebouw met allerlei faciliteiten.
Voordat ik in Ypenburg begon was ik werkzaam als waarnemer voor een zieke huisarts en “renoveerde” zijn praktijk in Den Haag Zuidwest samen met dr. de Vos. Daarvoor werkte ik als waarnemer een klein jaar in een Antroposofische huisartsengroep in Zoetermeer. Naast mijn huisartsenopleiding (in Rotterdam en Hellevoetsluis) heb ik ervaring als arts op een Spoedeisende Hulp en in een verpleeghuis.

Naast mijn werk besteed ik veel tijd aan mijn gezin, beoefen ik fanatiek Aikido en geef ik commerciële trainingen in het bedrijfsleven, trainingen bij een afslankcentrum en meditatietrainingen voor mensen met psychische en lichamelijke klachten (mindfulness). Dat zijn ook de redenen dat ik parttime werk als huisarts.

Ik ben blij dat ik in deze Vinexwijk werk, met haar vele gezinnen en kinderen en een paar “jongere ouderen”. Iedereen is mondig en dat is prima. Verantwoording nemen over de eigen gezondheid en meedenken over ziekte is volgens mij een gezonde zaak. Naast de dagelijkse zaken doe ik graag kleine ingrepen en counseling, begeleiden van de laatste levensfase samen met het terminale wijkteam of hospice vind ik een heel waardevol onderdeel van mijn werk; zaken helder uitleggen vind ik belangrijk. Binnen de maatschap ben ik verantwoordelijk voor personeelszaken. Ik vind dat ik het getroffen heb met de collega’s van het hele team van de huisartsenmaatschap.

Annette Boulogne
Mijn naam is Annette Boulogne. Sinds november 2011 ben ik werkzaam als huisarts en ben ik in dienst bij Wilbert Sluiter. Ik werk 3 dagen in de week bij 'de Reef'.
De geneeskunde opleiding heb ik in Leiden gevolgd, waarna ik 1 jaar op de spoedeisende hulp in 't Lange Land Ziekenhuis heb gewerkt.
In 2007 ben ik gestart met de huisartsopleiding eveneens in Leiden.
Naast het werk als huisarts is vooral het gezinsleven belangrijk voor mij en genieten we van onze twee dochters.